Hobbyfynd

Åh nej, något gick fel. Var god kontrollera din nätverksanslutning och försök igen.

Guide till annonsering

Här kommer en guide till hur vi lägger upp annonser här på Hobbyfynd.se. Det är enkelt, framförallt om du gör det med mobilen där du kan ta bilder direkt och lägga upp.

Skapa en ny annons på Hobbyfynd.se

Skapa ny annons

Först ser du till att ha skapat ett användarkonto här på Hobbyfynd.se. För att kunna skicka och ta emot betalningar krävs det att du fyller i dina kortuppgifter. Hobbyfynd.se använder Stripe som är en mycket säker betalningsförmedlare och den höga säkerheten innebär lite fler frågor än vad du kanske är van med.

När du nu ska skapa en ny annons klickar du på Skapa en ny annons och kommer då till ett formulär som du ska fylla i.

Fyll i detaljer i annonsen

Detaljer

Under fliken Detaljer börjar du med att fylla i en annonsrubrik och sedan en annonsbeskrivning. I annonsrubriken är det viktigt att det framgår vad det är du säljer t.ex ullgarn, jerseytyg, embossingpulver. I annonsbeskrivningen lägger du till övrig kortfattad information såsom vikt, storlek, fiberinnehåll, färg mm.

När du är klar: tryck på Nästa: Prissättning och lager

Fyll i prissättning och lager

Prissättning och lager

I fältet Pris fyller du i hur mycket din vara kostar. Exempel: 25 kr I fältet Lager fyller du i hur många du har att sälja. Exempel: 10 nystan

Om någon vill köpa alla 10 nystan kommer dessa alltså kosta 250kr.

Tryck på Nästa: Leverans för att gå vidare

Frakt eller upphämtning

Leverans

Under fliken Leverans väljer du först att kryssa i om det går att hämta varan hos dig. Då uppger du även vilken plats varan kan hämtas på. Om du inte vill erbjuda möjlighet till upphämtning kryssar du inte i det. Kryssa i frakt och fyll sedan i hur mycket du vill ha betalt för att skicka varan. I nästa fält fyller du i hur mycket du vill lägga på per vara om någon skulle beställa fler. Exempel: 1 nystan kostar 15kr att skicka, 2 nystan kostar 15+5, 3 nystan kostar 15+5+5 osv.

Klicka på Nästa: Bilder för att komma vidare till sista steget.

Hur man lägger upp bilder

Bilder

Klicka på Lägg till en bild och välj därefter om du vill lägga upp en sparad bild eller att ta en bild direkt med mobilen. Det viktiga här är att försöka göra varan rättvisa genom att få till tydliga bilder, helst mot enfärgad bakgrund och i dagsljus. Ta gärna kort även på etiketter eller förpackning om du har kvar det. 2-3 bilder räcker. Se till att din bästa bild ligger först då det är den som lockar din köpare in på varan.

När du är nöjd och bilderna är uppladdade klickar du på Publicera annonsen och du har nu lagt upp din första annons!

Skapa en ny annons