Hobbyfynd

Åh nej, något gick fel. Var god kontrollera din nätverksanslutning och försök igen.

Vanliga Frågor

Vanliga frågor

Kan jag betala med Swish?

I dagsläget kan vi inte erbjuda betalning med Swish. Detta är däremot något som vår betalningsförmedlare Stripe jobbar på att implementera så förhoppningsvis kommer vi snart kunna köpa och sälja ännu lättare med hjälp av Swish!

Varför har inte min hobby en kategori?

Vi lägger ständigt till nya kategorier när nya annonser inom olika roliga hantverk tillkommer. Om du önskar att vi lägger till en särskild kategori så går det bra att maila oss på info@hobbyfynd.se.

Vad får jag sälja på Hobbyfynd.se?

På Hobbyfynd.se kan du sälja allt slags handarbetesmaterial, pysselsaker, tyg mm Det kan vara garn du har färgat själv och säljer i nyskick eller garn du har repat upp från en gammal tröja. Du kan även sälja hobbyrelaterad litteratur, mönster, beskrivningar och tidningar. Det går även bra att sälja större maskiner, vävstolar, industrisymaskiner, lasermaskiner m.m men gör det väldigt tydligt var de kan hämtas upp eller hur du önskar att en eventuell leverans går till. Förpackningsmaterial eller displayer för marknadsutställare får du gärna också sälja. Den kategorin heter Förpackning/Marknad

Jag tillverkar örhängen av måttband som är poppis bland folk som syr. Får jag sälja dem här?

Ja självklart! Det finns en kategori som heter Presenter till handarbetare

Vart vänder jag mig om jag har någon fråga eller ett klagomål?

Det går jättebra att höra av sig till kundtjanst@hobbyfynd.se med frågor, klagomål eller förbättringssynpunkter. Vi vill att Hobbyfynd.se ska bli så bra som möjligt och det kräver ofta att människor använder, testar, hör av sig med synpunkter men också med hurrarop. Hobbyfynd.se är för handarbetare av handarbetare.